Bestelling retourneren

Klanten van Get Fit Girl label hebben het recht om hun bestelling tot 14 dagen na ontvangst en zonder opgave van reden te annuleren (het herroepingsrecht). Na annulering heb je 14 dagen de tijd om het product/de producten retour te sturen aan Get Fit Girl label. In geval van annulering krijg de het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten van Get Fit Girl label teruggestort, mits het product in goede orde retour is ontvangen. Enkel de kosten van retour zijn voor eigen rekening.

Download het retourformulier hier: 

Retourvoorwaarden

De retourservice van Get Fit Girl label is mogelijk voor producten die voldoen aan de volgende voorwaarden:

• Het product is compleet, in originele staat en onbeschadigd.

• Het product is voorzien van originele etiketten, labels en/of (prijs)kaartjes.

• Het product zit (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele onbeschadigde verpakking.

• Het product is ongebruikt/ongedragen en ongewassen.

Je hebt het recht om het product te beoordelen, op de wijze zoals je dit in een normale winkel ook zou doen. Als er schade of slijtage is waaruit blijkt dat meer is gebeurd dan enkel het product beoordelen, heeft Get Fit Girl label het recht om het bedrag dat je terugkrijgt te verminderen met de waardevermindering die hierdoor is ontstaan.

Kosten retourneren

De kosten van retour zijn voor je eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van de door jou gekozen vervoerder.

Aankoopbedrag en verzendkosten

Wanneer we je retourpakket hebben ontvangen krijg je het aankoopbedrag en verzendkosten uiterlijk binnen 14 dagen van ons terug. Get Fit Girl label heeft het recht om te wachten met terugbetalen totdat jouw retourpakket is ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je het pakket retour hebt gestuurd (bijvoorbeeld door het tonen van een verzendbewijs). Het bedrag wordt teruggeboekt naar de door jou gekozen betaalmethode.

Producten uitgesloten van retourneren

Vanwege hygiënische redenen zijn de volgende producten uitgesloten van de retourservice, wanneer de verzegeling is verbroken:

• Drinkflessen

• Shapewear;

• Producten met een verwijderd hygiënepad

De volgende producten zijn tevens uitgesloten van de retourservice:

• Op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten;

• Cadeaubonnen en -kaarten.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over de retourservice van Get Fit Girl label?

Neem dan contact op met Get Fit Girl label via shop@getfitgirl.nl.

 

Contactformulier